Τραυματισμοσ Αντετοκούνμπο / NBA: Τα ενδεχόμενα για τον τραυματισμό του Αντετοκούνμπο ... - «πάγωσαν» άπαντες στον αγώνα των μιλγουόκι μπακς με τους ατλάντα χοκς μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του γιάννη αντετοκούνμπο.

Τραυματισμοσ Αντετοκούνμπο / NBA: Τα ενδεχόμενα για τον τραυματισμό του Αντετοκούνμπο ... - «πάγωσαν» άπαντες στον αγώνα των μιλγουόκι μπακς με τους ατλάντα χοκς μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του γιάννη αντετοκούνμπο.. Ιστορικά ο αντετοκούνμπο θέλει να βρίσκεται στο γήπεδο, θέλει να βοηθάει τους συμπαίκτες του και την ομάδα. Το απόγευμα ή νωρίς το βράδυ (ώρα ελλάδας) αναμένεται να υπάρξει ενημέρωση από τους μπακς για τον ακριβή τραυματισμό του γιάννη αντετοκούνμπο, που χτύπησε. Περισσότερα θα γνωρίζουμε τις αμέσως. Στα μέσα της τρίτης περιόδου του τέταρτου τελικού της ανατολής με τους χοκς, σε μια διεκδίκηση ριμπάουντ ο ηγέτης των μπακς κατά την προσγείωσή του. Όπως αναφέρθηκε η υπερέκταση ήταν η πρώτη εκτίμηση.

Τέλος, σε ερώτηση για την απουσία του γιάννη αντετοκούνμπο τόνισε: Και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις καλαθοσφαίρισης για τους μιλγουόκι μπακς και την εθνικής. Στα μέσα της τρίτης περιόδου του τέταρτου τελικού της ανατολής με τους χοκς, σε μια διεκδίκηση ριμπάουντ ο ηγέτης των μπακς κατά την προσγείωσή του. Ο γιάννης αντετοκούνμπο αναμένεται να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις τις επόμενες ώρες στο αριστερό του γόνατο προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Ωστόσο στη συνέχεια επέστρεψε στον πάγκο της ομάδας του μάικ.

Ολυμπιακός: Ο Κώστας Φορτούνης στο δρόμο της επιστροφής ...
Ολυμπιακός: Ο Κώστας Φορτούνης στο δρόμο της επιστροφής ... from www.alphafreepress.gr
Εξαιρετικά άτυχος ο γιάννης αντετοκούνμπο. Ο γιάννης αντετοκούνμπο εξετάσθηκε από το ιατρικό team των «ελαφιιών», στο ιατρείο του γηπέδου. Πάγωσε το γήπεδο από τον τραυματισμό του γιάννη αντετοκούνμπο: Ιστορικά ο αντετοκούνμπο θέλει να βρίσκεται στο γήπεδο, θέλει να βοηθάει τους συμπαίκτες του και την ομάδα. Ο γιάννης αντετοκούνμπο είναι μια από τις πιο διάσημες αθλητικές προσωπικότητες που έχει αναδείξει η ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες. Ο θανάσης αντετοκούνμπο μαζί με τους ιατρούς των μπακς μπήκαν στο παρκέ τον πήγαν στα αποδυτήρια στην αρχή υποβασταζόμενο, αλλά στη συνέχεια περπατούσε μόνος του χωλαίνοντας. Όλος ο οργανισμός των μιλγουόκι μπακς, αλλά και του νβα, ασχολείται με την κατάσταση του τραυματισμού του γιάννη αντετοκούνμπο, που αποχώρησε από τον 4ο τελικό. Οι συμπαίκτες του γιάννη αντετοκούνμπο στους μπακς πάγωσαν βλέποντας τον greek freak πεσμένο στο παρκέ να πονάει.

Αρκετά άτυχος ο γιάννης αντετοκούνμπο.

Ο γιάννης αντετοκούνμπο αναμένεται να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις τις επόμενες ώρες στο αριστερό του γόνατο προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Πιθανή είναι η συμμετοχή του τζέιμς χάρντεν στο αποψινό παιχνίδι… onsports team. Ο αντετοκούνμπο βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο μέσα σε χειροκροτήματα από τους οπαδούς των χοκς που παρά το… τρολάρισμα για τις βολές, έδειξαν πως σέβονται τον αντίπαλό τους, με όλο το. Ο γιάννης αντετοκούνμπο εξετάσθηκε από το ιατρικό team των «ελαφιιών», στο ιατρείο του γηπέδου. Περισσότερα θα γνωρίζουμε τις αμέσως. Οι συμπαίκτες του γιάννη αντετοκούνμπο στους μπακς πάγωσαν βλέποντας τον greek freak πεσμένο στο παρκέ να πονάει. Το απόγευμα ή νωρίς το βράδυ (ώρα ελλάδας) αναμένεται να υπάρξει ενημέρωση από τους μπακς για τον ακριβή τραυματισμό του γιάννη αντετοκούνμπο, που χτύπησε. Ξέρω ότι θα προσπαθήσει για να είναι έτοιμος, θα προσπαθήσει για να παίξει στον. Ο θανάσης αντετοκούνμπο μαζί με τους ιατρούς των μπακς μπήκαν στο παρκέ τον πήγαν στα αποδυτήρια στην αρχή υποβασταζόμενο, αλλά στη συνέχεια περπατούσε μόνος του χωλαίνοντας. Στα μέσα της τρίτης περιόδου του τέταρτου τελικού της ανατολής με τους χοκς, σε μια διεκδίκηση ριμπάουντ ο ηγέτης των μπακς κατά την προσγείωσή του. Ο γιάννης αντετοκούνμπο τραυματίστηκε στο παιχνίδι των μπακς με τους χοκς, παγώνοντας τους ανθρώπους της ομάδας του, αλλά κι όλο τον αθλητικό κόσμο, ο. Ο γιάννης αντετοκούνμπο στα μέσα της τρίτης περιόδου του ματς με τους χοκς, χτύπησε στο γόνατο και αποχώρησε υποβασταζόμενος προκαλώντας σοκ στους μπακς. Ο γιάννης αντετοκούνμπο έμεινε αρκετή ώρα στο έδαφος και όταν αποχώρησε για να αποδυτήρια όλο το γήπεδο τον χειροκροτούσε, σε μια συγκλονιστική στιγμή για τον έλληνα σούπερ σταρ των.

Ιστορικά ο αντετοκούνμπο θέλει να βρίσκεται στο γήπεδο, θέλει να βοηθάει τους συμπαίκτες του και την ομάδα. Εξαιρετικά άτυχος ο γιάννης αντετοκούνμπο. Οι συμπαίκτες του γιάννη αντετοκούνμπο στους μπακς πάγωσαν βλέποντας τον greek freak πεσμένο στο παρκέ να πονάει. Αρκετά άτυχος ο γιάννης αντετοκούνμπο. Ο γιάννης αντετοκούνμπο είναι μια από τις πιο διάσημες αθλητικές προσωπικότητες που έχει αναδείξει η ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες.

Τραυματισμός - σοκ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο | Video
Τραυματισμός - σοκ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο | Video from www.zarpanews.gr
Πάγωσε το γήπεδο από τον τραυματισμό του γιάννη αντετοκούνμπο: Αιτία και ένας τραυματισμός στο μάτι, εξαιτίας του σκληρού παιχνιδιού των γηπεδούχων, που τον κράτησε εκτός αγώνα για δέκα λεπτά. Το απόγευμα ή νωρίς το βράδυ (ώρα ελλάδας) αναμένεται να υπάρξει ενημέρωση από τους μπακς για τον ακριβή τραυματισμό του γιάννη αντετοκούνμπο, που χτύπησε. Εξαιρετικά άτυχος ο γιάννης αντετοκούνμπο. Είμαστε περήφανοι για τον γιάννη, κάνει σημαντικά πράγματα με το μιλγουόκι και έχει την ευκαιρία να πάει στους τελικούς του. Τραυματισμός, που πάντως δεν εμπνέει ανησυχία. Ο γιάννης αντετοκούνμπο τραυματίστηκε στο παιχνίδι των μπακς με τους χοκς, παγώνοντας τους ανθρώπους της ομάδας του, αλλά κι όλο τον αθλητικό κόσμο, ο. Οι συμπαίκτες του γιάννη αντετοκούνμπο στους μπακς πάγωσαν βλέποντας τον greek freak πεσμένο στο παρκέ να πονάει.

Ιστορικά ο αντετοκούνμπο θέλει να βρίσκεται στο γήπεδο, θέλει να βοηθάει τους συμπαίκτες του και την ομάδα.

«πάγωσαν» άπαντες στον αγώνα των μιλγουόκι μπακς με τους ατλάντα χοκς μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του γιάννη αντετοκούνμπο. Περισσότερα θα γνωρίζουμε τις αμέσως. Ωστόσο στη συνέχεια επέστρεψε στον πάγκο της ομάδας του μάικ. Ο αντετοκούνμπο βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο μέσα σε χειροκροτήματα από τους οπαδούς των χοκς που παρά το… τρολάρισμα για τις βολές, έδειξαν πως σέβονται τον αντίπαλό τους, με όλο το. Αρκετά άτυχος ο γιάννης αντετοκούνμπο. Πάγωσε το γήπεδο από τον τραυματισμό του γιάννη αντετοκούνμπο: Το απόγευμα ή νωρίς το βράδυ (ώρα ελλάδας) αναμένεται να υπάρξει ενημέρωση από τους μπακς για τον ακριβή τραυματισμό του γιάννη αντετοκούνμπο, που χτύπησε. Όπως αναφέρθηκε η υπερέκταση ήταν η πρώτη εκτίμηση. Ο γιάννης αντετοκούνμπο τραυματίστηκε στο παιχνίδι των μπακς με τους χοκς, παγώνοντας τους ανθρώπους της ομάδας του, αλλά κι όλο τον αθλητικό κόσμο, ο. Σοκ τραυματισμοσ διουδη και ακυρωθεν goal ολυμπιακου! Στα μέσα της τρίτης περιόδου του τέταρτου τελικού της ανατολής με τους χοκς, σε μια διεκδίκηση ριμπάουντ ο ηγέτης των μπακς κατά την προσγείωσή του. Ο μάικ μπουντενχόλζερ ρωτήθηκε για την κατάσταση του αντετοκούνμπο, όμως δεν είχε κάποια νεότερη ενημέρωση και αρκέστηκε να απαντήσει πως… θα δούμε αύριο, χωρίς πάντως να κρύψει. Εξαιρετικά άτυχος ο γιάννης αντετοκούνμπο.

Πιθανή είναι η συμμετοχή του τζέιμς χάρντεν στο αποψινό παιχνίδι… onsports team. Ο θανάσης αντετοκούνμπο μαζί με τους ιατρούς των μπακς μπήκαν στο παρκέ τον πήγαν στα αποδυτήρια στην αρχή υποβασταζόμενο, αλλά στη συνέχεια περπατούσε μόνος του χωλαίνοντας. Ο γιάννης αντετοκούνμπο εξετάσθηκε από το ιατρικό team των «ελαφιιών», στο ιατρείο του γηπέδου. Ο γιάννης αντετοκούνμπο δεν αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού, που να του στοιχίσει τη συμμετοχή στο ευρωμπάσκετ, όπως υποστήριξε μιλώντας στην ερτ ο παναγιώτης. Ωστόσο στη συνέχεια επέστρεψε στον πάγκο της ομάδας του μάικ.

«Σκότωσε» τον Ρονάλντο και ζήτησε συγγνώμη ο Μέσι! (ΕΙΚΟΝΑ ...
«Σκότωσε» τον Ρονάλντο και ζήτησε συγγνώμη ο Μέσι! (ΕΙΚΟΝΑ ... from thecaller.gr
Ο γιάννης αντετοκούνμπο κατάφερε να σηκωθεί και να πάει στα αποδυτήρια με τη βοήθεια και του αδερφού του θανάση. Εξαιρετικά άτυχος ο γιάννης αντετοκούνμπο. Ο θανάσης αντετοκούνμπο μαζί με τους ιατρούς των μπακς μπήκαν στο παρκέ τον πήγαν στα αποδυτήρια στην αρχή υποβασταζόμενο, αλλά στη συνέχεια περπατούσε μόνος του χωλαίνοντας. Ιστορικά ο αντετοκούνμπο θέλει να βρίσκεται στο γήπεδο, θέλει να βοηθάει τους συμπαίκτες του και την ομάδα. Ξέρω ότι θα προσπαθήσει για να είναι έτοιμος, θα προσπαθήσει για να παίξει στον. Τραυματισμός, που πάντως δεν εμπνέει ανησυχία. Σοκ τραυματισμοσ διουδη και ακυρωθεν goal ολυμπιακου! Στα μέσα της τρίτης περιόδου του τέταρτου τελικού της ανατολής με τους χοκς, σε μια διεκδίκηση ριμπάουντ ο ηγέτης των μπακς κατά την προσγείωσή του.

«πάγωσαν» άπαντες στον αγώνα των μιλγουόκι μπακς με τους ατλάντα χοκς μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του γιάννη αντετοκούνμπο.

Τραυματισμός, που πάντως δεν εμπνέει ανησυχία. «ο αντετοκούνμπο είναι ηγέτης, οι μπακς φαβορί για πρωτάθλημα». Ο γιάννης αντετοκούνμπο αναμένεται να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις τις επόμενες ώρες στο αριστερό του γόνατο προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Αιτία και ένας τραυματισμός στο μάτι, εξαιτίας του σκληρού παιχνιδιού των γηπεδούχων, που τον κράτησε εκτός αγώνα για δέκα λεπτά. Ο γιάννης αντετοκούνμπο τραυματίστηκε στο παιχνίδι των μπακς με τους χοκς, παγώνοντας τους ανθρώπους της ομάδας του, αλλά κι όλο τον αθλητικό κόσμο, ο. Στα μέσα της τρίτης περιόδου του τέταρτου τελικού της ανατολής με τους χοκς, σε μια διεκδίκηση ριμπάουντ ο ηγέτης των μπακς κατά την προσγείωσή του. Ο γιάννης αντετοκούνμπο έμεινε αρκετή ώρα στο έδαφος και όταν αποχώρησε για να αποδυτήρια όλο το γήπεδο τον χειροκροτούσε, σε μια συγκλονιστική στιγμή για τον έλληνα σούπερ σταρ των. Οι συμπαίκτες του γιάννη αντετοκούνμπο στους μπακς πάγωσαν βλέποντας τον greek freak πεσμένο στο παρκέ να πονάει. Τα βλέμματα αγωνίας για τον γιάννη επικρατούσαν και όλοι εύχονταν. Ο μάικ μπουντενχόλζερ ρωτήθηκε για την κατάσταση του αντετοκούνμπο, όμως δεν είχε κάποια νεότερη ενημέρωση και αρκέστηκε να απαντήσει πως… θα δούμε αύριο, χωρίς πάντως να κρύψει. Περισσότερα θα γνωρίζουμε τις αμέσως. Αρκετά άτυχος ο γιάννης αντετοκούνμπο. Ωστόσο στη συνέχεια επέστρεψε στον πάγκο της ομάδας του μάικ.

Posting Komentar

0 Komentar